کسرا پروژه

  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه75

فهرست مطالب

فصل دوم :

مرور منابع

2-1- برنج

2-1-2-1- ارزش تغذیه ای سبوس برنج

2-1-2-2- 1- تأثیر روغن سبوس­ برنج بر فراسنجه­ های خونی

2-1-2-2- 2- فساد هیدرولیتیکی

نظر به افزایش جمعیت جهانی از سطح 72/5 میلیلارد (1995، FAO) به 11 میلیارد نفر در سال 2100 (نورس، 1992 و دمنی، 1984) می­ رسد استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و فرآورده­ های جانبی تولید شده در بخش کشاورزی در راستای تولید منابع غذایی انسانی امری ضروری به نظر می­ رسد. جدول 1-1 برآورد جمعیت با توجه به آمار بانک جهانی ( برحسب میلیارد نفر )

اقتباس از منبع 53 و 34

برنج سهم زیادی از محصولات غلات دنیا را به خود اختصاص می­ دهد. که علت آن مصرف زیاد و قابلیت سازگاری با شرایط آب و هوایی مختلف می­ باشد. بد­ لیل قابلیت رشد و کشت در انواع زمین­ های کشاورزی، آن را تبدیل به مهمترین محصول غلات در دنیا کرده است(2).


دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-106085-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af-%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%a7%d8%ab%d8%b1-%d8%b3%d8%b7%d9%88%d8%ad-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81-%d8%b3%d8%a8%d9%88%d8%b3-%d8%a8%d8%b1/
  • ۹۵/۰۶/۲۹
  • kasra amani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی