
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه75
فهرست مطالب
فصل دوم :
مرور منابع
2-1- برنج
2-1-2-1- ارزش تغذیه ای سبوس برنج
2-1-2-2- 1- تأثیر روغن سبوس برنج بر فراسنجه های خونی
2-1-2-2- 2- فساد هیدرولیتیکی
نظر به افزایش جمعیت جهانی از سطح 72/5 میلیلارد (1995، FAO) به 11 میلیارد نفر در سال 2100 (نورس، 1992 و دمنی، 1984) می رسد استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و فرآورده های جانبی تولید شده در بخش کشاورزی در راستای تولید منابع غذایی انسانی امری ضروری به نظر می رسد. جدول 1-1 برآورد جمعیت با توجه به آمار بانک جهانی ( برحسب میلیارد نفر )
اقتباس از منبع 53 و 34
برنج سهم زیادی از محصولات غلات دنیا را به خود اختصاص می دهد. که علت آن مصرف زیاد و قابلیت سازگاری با شرایط آب و هوایی مختلف می باشد. بد لیل قابلیت رشد و کشت در انواع زمین های کشاورزی، آن را تبدیل به مهمترین محصول غلات در دنیا کرده است(2).

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-106085-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af-%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%a7%d8%ab%d8%b1-%d8%b3%d8%b7%d9%88%d8%ad-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81-%d8%b3%d8%a8%d9%88%d8%b3-%d8%a8%d8%b1/
- ۹۵/۰۶/۲۹